Een Hembrugterrein vol duurzame creativiteit

Een Hemburgterrein vol  duurzame creativiteit   

 
10 november 2021
Wist u dat we op het Hembrugterrein een broedplaats hebben voor creatieve bedrijven in de circulaire economie? In het grote monumentale pand op Affuitenhal 10 biedt Viking Factory onderdak aan diverse bedrijven. Deze bedrijven gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen en hergebruiken grondstoffen en materialen bij het maken van producten.  

Zo houdt Vitra Circle verkoopt tweedehands design meubilair en accessoires en maakt Flinders design voor de eeuwigheid. Pacha Panels heeft een circulaire marktplaats en Occony verkoopt circulaire designmeubelen (en neemt ze weer terug). Lloop New Econiomy biedt een platform voor de circulaire levenscyclus, gericht op bedrijven.

Duurzaam shoppen 

Vitra Circle Store heeft na Brussel en Frankfurt haar deuren geopend in Zaandam, in de voormalige winkel van Flinders. Ze geven u garantie op een tweedehands product. Ook kunt u er uw meubels en accessoires laten repareren. Flinders verkoopt wel nieuwe spullen, maar verzendt ze in een milieuvriendelijke verpakking van gerecycled karton. Kent u een bedrijf dat ook zo goed bezig is? Laat het ons weten via nieuwzaansklimaat@zaanstad.nl.

Foto van Hembrug

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl