Energiecadeautje voor alle Zaanse huiseigenaren

Energiecadeautje voor alle Zaanse huiseigenaren


31 maart 2021
Alle Zaanse huiseigenaren krijgen een waardebon van € 70 voor energiebesparende producten. Denk aan radiatorfolie, LED-lampen en tochtstrips. Of een warmetescan! En gaat u de waardebon gebruiken? Dan maakt u ook kans op een extra waardebon van € 500 voor grotere duurzame maatregelen in uw woning!

Eind maart krijgen huiseigenaren een brief met de waardebon van € 70,- en een unieke code. Er zijn twee manieren om de waardebon te verzilveren. Via de website www.winstuitjewoning.nl/zaanstad kunt u de producten direct met de waardebon bestellen en betalen. Maar u kunt de waardebon ook gebruiken bij een lokale bouwmarkt. In dat geval schiet u het bedrag eerst voor en kunt u het betaalbewijs indienen via de website. U krijgt dan het geld teruggestort.

U kunt de waardebon één keer gebruiken en het bedrag slechts in één keer uitgeven. Als er geld over blijft, vervalt dit bedrag. De actie is geldig zolang het budgetplafond niet is bereikt en uiterlijk tot en met 31 december 2021. De waardebonnenactie is mogelijk door de subsidie Regeling Reductie Energieverbruik die Zaanstad van het Rijk kreeg.

Regeling voor huurders

Huurder krijgen later dit jaar ook een waardebon. Op dit moment wordt gewerkt aan het uitwerken van de subsidieregeling. Zodra er meer bekend is krijgen huurders ook meer informatie.

foto van radiatorfolie

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl