Informatieavond over warmtescans in Krommenie

Informatieavond over warmtescans in Krommenie


10 januari 2020
Wilt u weten hoe u uw huis beter kunt isoleren? En op welke plekken u dat het beste kunt doen? Dan is een warmtescan misschien iets voor u. Zo’n scan maakt zichtbaar waar warmte wegtrekt en waar de kou binnenkomt. Tijdens een informatieavond op 15 januari in Krommenie over energiebesparing komt ook de warmtescan aan de orde.

U bent van harte welkom in Buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185 A in Krommenie. Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De Zaanse Energie Koöperatie (ZEK) organiseert deze avond.

Tips, voorbeelden en vragen stellen

U krijgt tips over hoe u energie kunt besparen. Bijvoorbeeld over de warmtescans. Ook mensen van het Duurzaam Bouwloket zijn aanwezig. Ze nemen onder andere isolatiematerialen mee. Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen.

Aanmelden voor de warmtescan-actie

U kunt zich aanmelden voor de Warmtescan-actie van de ZEK. Voor € 50,- komen ze in uw woning opnames maken met een infraroodcamera. Met de resultaten van de scan kunt u beter bekijken welke isolatiemaatregelen voor u het beste zijn. Ga naar www.zaanse-energie-kooperatie.nl voor meer info en aanmelden.

Plaatje van een huis gemaakt met infraroodcamera. Bron: Zaanse Energie KoöperatieBron: Zaanse Energie Koöperatie

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl