Nieuwe workshops van KlimaatGesprekken

Nieuwe workshops van KlimaatGesprekken  


13 oktober 2022

Binnenkort gaat voor de derde keer de workshopreeks van KlimaatGesprekken van start in Zaanstad. U ontdekt in zes avonden hoe u op uw eigen manier kunt verduurzamen. De workshops laten zien welke keuzes u bewust of onbewust dagelijks maakt. En het effect daarvan op de wereld. 


Wilt u meedoen? U kunt zich aanmelden via www.klimaatgesprekken.nl. De workshops zijn op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Zodra er voldoende deelnemers zijn, gaan we de datums prikken. De locatie volgt ook nog, maar die zal op een goed bereikbare plek in Zaanstad zijn. Deelnemen kost 45 euro. Daarvoor krijgt u cursusmateriaal en begeleiding van klimaatcoaches. Tijdens de workshops gaan deelnemers met elkaar in gesprek om ook van elkaar te leren.

 

Het werkt!

Meer dan 1500 mensen uit het hele land volgden de workshopreeks. Uit onderzoek blijkt dat zij gemiddeld hun CO2-voetafdruk tot wel 50% verkleinen! Inmiddels zijn in heel Nederland al 400 klimaatcoaches opgeleid. Zij helpen in hun eigen gemeente anderen met verduurzamen. Dit jaar staat het initiatief KlimaatGesprekken voor de derde keer in de Duurzame 100 van Trouw. Ook wonnen ze dit najaar de Duurzame Dinsdagprijs.

foto van Klimaatgesprekken

foto van de workshop

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl