Stem op Rosarium Vriendentuin!

Stem op Rosarium Vriendentuin!


Update 26 januari 2021
Rosarium Vriendentuin in Krommenie heeft de derde prijs gewonnen in de Kern Met Pit-wedstrijd! Het NHD schreef erover.  De Vriendentuin is blij met de prijs: 'Dat geld is heel belangrijk en betekent dat we net even meer kunnen doen.'

19 januari 2021
De Rosarium Vriendentuin doet mee met de Kern Met Pit—wedstrijd van de Koninklijke Nederlandse heidemaatschappij. En u kunt nu hier stemmen! In het stemformulier heet het project 'DOOR HET PARK HET BOS WEER KUNNEN ZIEN'. De winnaar wordt 23 januari bekend gemaakt.

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners. Het is de bedoeling om samen te tuinieren en oogsten. Inmiddels is het begin van het voedselbos aangelegd. Ook zijn er verhoogde bakken gekomen voor de oudere gebruikers van de buurttuin. De bedoeling was om afgelopen jaar ook diverse activiteiten te organiseren, om aandacht te geven aan het belang van een groene (en eetbare) leefomgeving. Helaas kon dat niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen.

Contact

Wilt u zich dit jaar ook inzetten voor de Rosarium Vriendentuin? Naast meer groen zijn er ook meer handen nodig. U kunt contact opnemen per e-mail via passander@gmail.com.  


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl