Subsidie op zonnepanelen voor bedrijven en organisaties

Subsidie op zonnepanelen voor bedrijven en organisaties


2 maart 2020
Met zonnepanelen kunt u uw energierekening flink verlagen. Als bedrijf, instelling of non-profitorganisatie kunt u nu subsidie krijgen voor zonnepanelen op uw dak. Green Business Club Zaanstad en de gemeente Zaanstad bieden ondersteuning bij uw subsidieaanvraag. Daarnaast zoeken zij voor u uit of het technisch haalbaar is om zonnepanelen te plaatsen. U kunt uw bedrijf tot 17 maart aanmelden. 

Naast de subsidie krijgt u gratis en vrijblijvend een adviesplan voor uw dak. Én begeleiding bij de investering in de zonnepanelen. Het voordeel is dat u een lagere energierekening krijgt. Daarnaast geeft het verduurzamen van uw locatie uw imago een boost. Het geeft ook een betere milieuclassificatie voor uw gebouw, en dat kan van belang zijn voor toekomstige milieuwetgeving. En als u zelf niet wilt investeren, dan kunt u toch profiteren door het verhuren van uw dak.

Voor wie is de subsidie?

De SDE+ subsidie van de Rijksoverheid is voor bedrijven en organisaties met een grootverbruikersaansluiting (en een eigen dak). Dit is een aansluiting op het elektriciteitsnet met een totale maximale doorlaatwaarde van meer dan 3*80 A. Op een schuin dak heeft u hiervoor ongeveer 100 m² vrije ruimte nodig. Op een plat dak is dat ongeveer 200 m².

Doe mee!

De subsidieregeling is voor bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties. Meld u voor dinsdag 17 maart aan via http://greenbusinessclub.nl/zaanstad/zon-op-zaan/. Hier vindt u ook meer informatie over de subsidie.

Foto van zonnepanelen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl