Zonnepanelenactie voor bedrijfspanden met Zon op Zaan

Zonnepanelenactie voor bedrijfspanden met Zon op Zaan


21 oktober 2020
De gemeente Zaanstad en de lokale non-profit organisatie De Green BusinessClub Zaanstad slaan met ‘Zon op Zaan’ de handen ineen om de energietransitie te versnellen. Zon op Zaan biedt ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden met een geschikt dakoppervlakte. Op maandag 2 november en dinsdag 3 november zijn hierover online bijeenkomsten. 

Zon op Zaan biedt ondernemers met bedrijfspanden gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan. Het plan is gemaakt door een lokale partij. Daarnaast krijgt u begeleiding bij de investering in zonnepanelen en ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid.

Zonnepanelen op uw bedrijfspand hebben meerdere voordelen

Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk. U kunt er zelfs rendement mee behalen. Daarnaast verbetert u met zonnepanelen het energielabel van uw pand. Dat is voordelig met het oog op toekomstige milieuwetgeving. Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend. Liever geen zonnepanelen kopen? U kunt ze ook leasen. Zo kunt u er wel mee verdienen, maar hoeft u er niet in te investeren.

Digitale informatiebijeenkomsten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Of wilt u graag meer weten over de actie? Meld u dan aan voor een online bijeenkomst. Dat kan op maandag 2 november of dinsdag 3 november van 17.00 uur tot 18.00 uur. Aanmelden kan via greenbusinessclub.nl/zaanstad/zon-op-zaan. Hier vindt u ook meer informatie over de actie Zon op Zaan en de Green Business Club Zaanstad. 

foto van twee mannen die zonnepanelen op een dak plaatsen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl