Tweedehands winkels

Ik denk dat we allemaal wel eens in een tweedehands winkel zijn geweest. De muffe geur van stoffige kleren en antieke meubels komen misschien niet overeen met de day-to-day shop ervaring. Het is zo makkelijk om eventjes de Gedempte Gracht op te lopen en een toffe outfit te scoren bij de H&M of Zara. Maar is dit wel zo duurzaam? Grote winkelketens wiens naam bij iedereen bekend staan tegenover kringloop- en vintage shops die verstopt zitten in de verzwegen hoekjes van Zaanstad.

Je hebt vast wel eens een video op sociale media gezien van jongeren die trendy items vinden in hun lokale kringloopwinkel. Echter als je dan zelf een kijkje gaat nemen valt het vrijwel altijd tegen. De Noppes en Het Goed zijn ongetwijfeld de populairste kringloopwinkels in Zaanstad, maar dit zijn bij lange niet de enige opties. In deze gemeente bevinden zich nog 10 andere kringloopwinkels, misschien ook wel eentje bij jouw in de buurt.   

Als je interesse hebt om milieubewust en voordelig te shoppen hebben wij een kaart gemaakt van de leukste kringloopwinkels van Zaanstad. Neem eens een keer een kijkje! Misschien ontdek je wel iets heel leuks.  

Hier onder staat een korte beschrijvingen van elke kringloopwinkel in Zaandam, inclusief locatie:

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl