Repair Café's

Gepubliceerd op 8 maart 2023
Afbeelding

Repair Cafés zijn winkels waar je kapotte spullen kan laten repareren voor een goede prijs. Veel mensen zijn geneigd om meteen een nieuw product te kopen als er iets kapot is omdat ze niet weten hoe ze het product moeten repareren. Dit zorgt ervoor dat er onnodig veel nieuwe dingen worden geproduceerd waardoor er veel materiaal wordt verspild terwijl het het product vaak met een klein onderdeel al gerepareerd kan worden. Helaas zijn de meeste mensen nog niet op de hoogte van de Repair Cafés in Zaanstad en is het voor de meeste jongeren aantrekkelijker om meteen een nieuw product te bestellen. Wij vinden het daarom belangrijk om deze Repair Cafés meer aandacht te geven, het is namelijk niet alleen goed voor de portemonnee maar ook veel beter voor het milieu.

  • Repair Café Zaandijk, De Boed, Willem Dreeslaan 1. Elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
  • Repair Cafe Noorderlicht Wormerveer, elke eerste en derde vrijdag van de maand, van 13.00 tot 16.00 uur. Kerkstraat 4 in Wormerveer
  • Repair Café Wormerveer-West (naast Krommenie), De Groote Weiver, Industrieweg 1a (achter). Elke derde woensdag van de maand, van 13.30 tot 16.00 uur.
  • Repair Café Koog aan de Zaan, Het BrandtWeer, Breestraat 110. Elke tweede zaterdag van de maand.
  • Repair Café Zaandam, Kinderboerderij Darwinpark, De Weer 31. Elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur.

Afbeelding met binnen, rommelig 
Automatisch gegenereerde beschrijving
 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl