Zet 'm op 60!


Cv-ketel op 60 graden: efficiënter gebruik, effectieve besparing

En win een jaar lang gratis energie!


15 maart 2021
De meeste cv-ketels staan standaard veel te heet ingesteld. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt een ketel efficiënter. Hiermee kunt u veel gas besparen en daarmee energie en geld. Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar. Zet u ook uw ketel lager? Dan maakt u kans op duurzame prijzen!

Een cv-ketel staat vanuit de fabriek standaard afgesteld op 85 graden. Dat is veel heter dan voor de meeste huizen nodig is. Met een simpele handeling is de temperatuur van het verwarmingswater makkelijk naar 60 graden te brengen. Dus niet het warme douche- of kraanwater! Op www.zetmop60.nl vindt u gratis korte en simpele instructiefilmpjes voor verschillende cv-ketels.

Win een jaar lang gratis energie

Doe via www.zetmop60.nl mee aan de actie en maak kans op duurzame prijzen! Als hoofdprijs betaalt stichting Urgenda een jaar lang uw energierekening. U kunt ook meedoen via een energiecoöperatie, zoals de Zaanse lokale energiecoöperatie WeSpark. Via www.zetmop60.nl/wespark maakt niet alleen u kans op prijzen. WeSpark kan dan namelijk 2.500 euro winnen voor een initiatief voor duurzaam opgewekte energie in de buurt. Win-win!

foto van twee mensen bij een cv-ketel

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl