Workshops KlimaatGesprekken

Duurzamer leven en anderen enthousiast maken?

Leer het in zes workshops


6 januari 2022
Wilt u verduurzamen en klimaatvriendelijker leven, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Meldt u zich dan aan voor een serie nieuwe workshops. De workshops zijn op woensdagavond op 2 februari, 16 februari, 2 maart, 16 maart, 30 maart en 6 april. De workshops starten om 19.30 uur en zijn om 21.30 uur afgelopen. 

Voorkennis is niet nodig. Wel het enthousiasme om klimaatvriendelijker te leven. Klimaatcoaches leren u maatregelen op het gebied van duurzaamheid en klimaat het beste passen bij uw eigen leefsituatie. Ook geven de coaches handvatten voor gesprekken met mensen in uw omgeving die u net zo enthousiast wilt maken. De workshops zijn een initiatief van de organisatie KlimaatGesprekken. 

Wat krijg ik? 

Tijdens de bijeenkomsten doet u niet alleen kennis op, u krijgt ook praktische tips. Met de andere deelnemers kunt u ideeën uitwisselen. De kosten bedragen 45 euro. Daarvoor krijgt u de zes workshops, een lees- en werkboek én de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert.

Aanmelden

Lijkt het u wat om een bijdrage te leveren aan een klimaatvriendelijker stad? Of wilt u weten hoe u anderen enthousiast kunt maken voor een duurzamer leven? Meldt u zich dan aan via www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden/.

Foto van drie mensen in gesprek

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl