Deeltuinen

Gepubliceerd op 10 maart 2023
Afbeelding

Ben je geïnteresseerd in tuinieren maar heb je geen tuin? Of wil je graag samen met anderen tuinieren? Dan is deeltuinen misschien wel iets voor jou!

Deeltuinen zijn gemeenschappelijke tuinen waar je samen met anderen groenten, fruit, bloemen en kruiden kunt verbouwen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gezellig en leerzaam. 

In Zaandam zijn er verschillende deeltuinen waar je terecht kunt. Bijvoorbeeld de Stadstuin Krimp, gelegen aan de Krimp in Zaandam, of de Buurtmoestuin Westerwatering, gelegen aan de Wakerdijk in Zaandam. Op de website van de gemeente Zaandam kun je meer informatie vinden over de verschillende deeltuinen en hoe je er kunt komen. 

Hoe kom je er achter waar deeltuinen zijn? Je kunt het beste online zoeken naar deeltuinen in jouw buurt. Dit kun je doen door te zoeken naar "deeltuinen in Zaandam" of door de website van de gemeente Zaandam te bezoeken. Hier vind je informatie over de verschillende deeltuinen en hoe je contact met ze kunt opnemen. 

Dus, ben je geïnteresseerd in tuinieren en wil je graag samen met anderen aan de slag? Zoek dan eens op waar de dichtstbijzijnde deeltuin is en wie weet ben jij binnenkort aan het tuinieren met anderen en geniet je van jouw eigen oogst!

Afbeelding met gras, boom, buiten, plant 
Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met gras, buiten, trottoir, stoeprand 
Automatisch gegenereerde beschrijving  


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl